PALVELUT

Yritysasiakkaat

Puhdas työympäristö on suoraan yhteydessä työpaikan turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimitilojen puhtaudella on myös merkittävä vaikutus yrityksenne brändiin. Ulkoistamalla siivoustyöt yritys pystyy itse keskittymään siihen, minkä parhaiten osaa.

 

Siivouspalvelu Hännisen yrityssiivous on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi tai työpaikkasi toimitilojen puhtauden ylläpitoon, jollaista et saa muilta alan palveluntarjoajilta. Olemme ketterä, joustava ja luotettava toimija, ja olemme aina tavoitettavissa asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina. Tunnemme johtoporrasta myöten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja laatuvaatimukset. Työssämme yhdistyvät laatu, tehokkuus ja vankka siivousalan osaaminen.

Yksityisasiakkaat

Kotisiivous antaa arkeen usein paljon kaivattua vapaa-aikaa, ja voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan asiakkaan läsnäollessa, tai esimerkiksi työpäivänne aikana niin, että voitte päivän päätteeksi saapua puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin.


Kotisiivous voi sisältää esimerkiksi kattavamman suursiivouksen kertakäynnillä, ikkunoiden pesua tai säännöllisiä siivouskäyntejä kodin puhtauden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi.

 

Toteutamme palvelumme joustavasti asiakkaan aikataulutoiveet ja erityisvaatimukset huomioiden, ja palvelumme sisältö on muokattavissa kokonaisuudessaan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Muistathan, että saat palveluistamme myös kotitalousvähennyksen!

 

Hänninen tukena arjessa

Erityisesti iäkkäämmät asiakkaamme kaipaavat usein apua siivouksen lisäksi myös muissa pienissä arjen askareissa. Siivouspalvelu Hänninen hoitaa siivouksen lisäksi tarvittaessa myös muita kodin aputöitä, kuten puiden pilkontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta tai vaikkapa lampun vaihdon tai ovenkahvan kiristyksen. Olemmepa joskus nostaneet myös laiturin talviteloille.

Mikäli palvelumme kiinnostavat, täytä yhteydenottolomake, ja varataan teille ilmainen kartoituskäynti!

Ammattimaista osaamista

Laadukasta työtä

Joustavia työtehtäviä

Valmiina kaikkeen