YRITYS

Siivouspalvelu Hänninen Oy on perheomisteinen puhtausalalla toimiva yritys.

Toimimme pääasiassa Kymenlaakson (Kotka, Pyhtää, Kouvola, Hamina) ja Itä-Uusimaan (Loviisa, Porvoo) kunnissa ja niiden lähialueilla.

8 vuotta

Paikallista perheyrittäjyyttä

yli 70

Vakituista asiakasta

20+

Työntekijää

Olemme alueellamme ainutlaatuinen toimija. Toiminnassamme yhdistyvät laaja asiantuntijuus ja isompiinkin siivouskohteisiin riittävät resurssit, sekä paikallisen perheyrityksen laadukas asiakaskokemus.

AINUTLAATUINEN PALVELUMALLI

Olemme moderni ja ketterä toimija, ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Avain asiakastyytyväisyyden varmistamiseen on yrityksessämme se, että palaute kulkee meillä läpinäkyvästi molempiin suuntiin läpi organisaation. Asiakkaamme tavoittavat meidät tarvittaessa aina saman tien sähköpostitse sekä puhelimitse. Myös lisätyöt asiakkaillemme onnistuvat joustavalla ja tiukallakin aikataululla. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa vuorokaudenajasta riippumatta. 

SIIVOUSPALVELU HÄNNINEN TYÖPAIKKANA

Me Siivouspalvelu Hännisellä haluamme tarjota työmahdollisuuksia kaikille elämäntilanteesta riippumatta. Oli haaveissa sitten kesätyö, osa-aikatyö tai viikonlopputyö, kannattaa meitä aina nykäistä hihasta. Haluamme tukea paikallista työllisyyttä Kymenlaakson ja Itä-Uusimaan alueella, ja tarjota ikkunan työelämään pääsyyn myös esimerkiksi nuorille opiskelijoille. Koulutamme työntekijöistämme alan ammattilaisia.

Seuraa meitä nyt sosiaalisessa mediassa!

TOIMITILAT

Kotkankatu 20 A, 48100 KOTKA

 

TYÖNJOHTO & ASIAKKAAT

044 980 0321

mika@siivoushanninen.fi

 

 

IT & MARKKINOINTI

lauri@siivoushanninen.fi