YRITYS

Paikallista yrittäjyyttä jo vuosien ajan

Siivouspalvelu Hänninen Oy on Pyhtääläinen perheyritys, joka on toiminut puhtausalalla jo yli 20 vuoden ajan. Nykyiseen muotoonsa yritys on muokkautunut vuoden 2016 jälkeen Mika Hännisen tehdessä yrityskaupat siivousfirmasta, jonka palveluksessa oli tällöin 5 työntekijää. Vuonna 2021 kauppakorkeakoulusta valmistuttuaan Mikan tytär Minni siirtyi yritykseen talousjohtajan rooliin, josta lähtien olemme pyrkineet isä-tytär-tiiminä kehittämään toimintaamme kaikilla osa-alueilla, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme vielä aiempaakin parempia palveluita. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että vuonna 2022 työllistämme jo lähes 25 alan ammattilaista Kymenlaakson alueelta.


Ainutlaatuinen palvelumalli

Olemme moderni ja ketterä toimija, ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Avain asiakastyytyväisyyden varmistamiseen on yrityksessämme se, että palaute kulkee meillä läpinäkyvästi molempiin suuntiin läpi organisaation. Asiakkaamme tavoittavat meidät tarvittaessa aina saman tien sähköpostitse sekä puhelimitse. Myös lisätyöt asiakkaillemme onnistuvat joustavalla ja tiukallakin aikataululla. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa vuorokaudenajasta riippumatta. 

Siivouspalvelu Hänninen työpaikkana

Me Siivouspalvelu Hännisellä haluamme tarjota työmahdollisuuksia kaikille elämäntilanteesta riippumatta. Oli haaveissa sitten kesätyö, osa-aikatyö tai viikonlopputyö, kannattaa meitä aina nykäistä hihasta. Haluamme tukea paikallista työllisyyttä Kymenlaakson ja Itä-Uusimaan alueella, ja tarjota ikkunan työelämään pääsyyn myös esimerkiksi nuorille opiskelijoille. Koulutamme työntekijöistämme alan ammattilaisia. Meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä uudessa kohteessa yksin yhden, kahden tai kolmenkaan perehdytyskerran jälkeen. On sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme etu, että työntekijöille taataan kunnollinen ja riittävä perehdytys juuri hänen siivouskohteidensa tarpeet huomioiden.