Kotisiivous ammattitaidolla Pyhtäältä

Toteutamme kotisiivouksen ja tehokkaat peruspesut Loviisa-Pyhtää-Kotka-Hamina-Virojoki -akselilla.

Kotisiivous voi sisältävää esimerkiksi ikkunoiden ja lattioiden pesua sekä suursiivouksia. Palvelumme on täysin räätälöitävissä asiakkaiden omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Jos koti tarvitsee vain kevyen ja pintapuolisen pesun, hoidamme sen. Jos tarve taas on kattavalle ja perinpohjaiselle suursiivoukselle, jossa paikat puhdistetaan ns. lattiasta kattoon, onnistuu meiltä sekin. Poistamme pinttyneetkin liat ja tahrat käyttäen vain markkinoiden parhaita puhdistusaineita.

Kaikessa tekemisessämme pyrimme vain parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja palveluihimme tyytyväiseen asiakkaaseen. Haluamme olla luottamuksen arvoinen, paikallinen siivouspalvelu juuri sinua varten.

Kotisiivous joustavasti

Joustavana ja tehokkaana siivousalan yrityksenä tarjoamme siivouspalvelut joustavasti tarpeidenne mukaan. Yhdessä laadittavan siivoussuunnitelman ja palveluidemme räätälöitävyyden ohella olemme joustava ja luotettava toimija myös aikataulullisesti. Toteutamme siivoukset siten, että ne häiritsisivät mahdollisimman vähän arkielämää.

Tarvittaessa kotisiivouksen yhteyteen on mahdollista sisällyttää myös lattioiden vahaus. Poistamme vanhan vahan ja puhdistamme lattiapinnat esimerkiksi kengänjäljistä ja muusta liasta. Sen jälkeen levitämme puhdistetuille lattioille uuden vahakerroksen. Kaikille pinnoille ja materiaaleille, esimerkiksi kivilattialle, ei vahausta kuitenkaan tehdä, sillä nämä edellyttävät vahan sijaan erillisen hoitoaineen levitystä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kotisiivouksesta!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse