Kotisiivoukset Kymenlaakson ja Itä-Uusimaan alueella

Toteutamme erilaiset koti- ja mökkisiivoukset Loviisa-Pyhtää-Kotka-Hamina-Virojoki -akselilla.

Kotisiivous antaa arkeen usein paljon kaivattua vapaa-aikaa, ja voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan asiakkaan läsnäollessa, tai esimerkiksi työpäivänne aikana niin, että voitte päivän päätteeksi saapua puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin.

Kotisiivous voi sisältävää esimerkiksi kattavamman suursiivouksen, ikkunoiden pesua tai säännöllisiä siivouskäyntejä kodin puhtauden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Palvelumme on täysin räätälöitävissä asiakkaiden omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Toteutamme palvelumme joustavasti asiakkaan aikataulutoiveet ja erityisvaatimukset huomioiden.

Meillä on runsaasti kokemusta myös haastavammista kotisiivouskohteista, kuten murtosiivouksista, kalmansiivouksista sekä erityyppisistä loppusiivouksista. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä poikkeuksellisissakaan olosuhteissa!

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina vain parasta, ja asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

 

Kotisiivous joustavasti

Joustavana ja tehokkaana siivousalan yrityksenä tarjoamme siivouspalvelut joustavasti tarpeidenne mukaan. Tyypillisesti kotisiivoukseen sisältyy pintojen puhdistaminen, kylpyhuoneiden, suihkutilojen sekä saunan pesu, mattojen tuuletus sekä lattian pesu ja imurointi. Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi palvelun sisällöstä sovitaan kuitenkin aina asiakaskohtaisesti.

Tarvittaessa kotisiivouksen yhteyteen on mahdollista sisällyttää myös muita erikoistöitä, kuten ikkunanpesua, pienimuotoisia pihatöitä tai lattioiden vahaus siihen soveltuville lattiapinnoille. 

Muistathan, että voit hyödyntää palveluissamme myös kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kotisiivouspalveluistamme!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse