Erilaisten toimitilojen siivoustyöt Kotka-Loviisa-Hamina-Pyhtää akselilla

 Puhdas työympäristö on suoraan yhteydessä niin työpaikan turvallisuuteen, kuin myös työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se viestii myös yrityksesi brändiä omille asiakkaillesi. 

Siivoojamme toteuttavat ammattitaidolla erilaiset toimitila- ja toimistosiivoukset varmalla otteella monenlaisissa olosuhteissa. Meiltä löytyy osaamista ja kokemusta rakennustyömaiden loppusiivouksista, lukuisien eri teollisuudenalojen yritysten tuotantohallien sekä toimitilojen siivouksista, tavanomaisista toimistosiivouksista sekä haastavammista ravintola- kahvila- ja kauppakohteiden siivouksista. Otamme mielellämme vastaan myös uudenlaisia haasteita!

 

Siivoussopimuksen sisältö tarpeenne mukaan

Kuten kaikki siivouspalvelumme, yritysasiakkaidemme palvelut räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaiseksi. Ennen käytännön toimiin ryhtymistä laadimme juuri teidän toimitiloillenne sopivan siivoussuunnitelman parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tavallisesti toimistosiivoukseen kuuluu muun muassa lattioiden pyyhkiminen ja imurointi, pölyjen pyyhkiminen eri tasoilta, keittiön tai kahvihuoneen siivous, roskapussien vaihto sekä paperi- ja saippua-automaattien täyttäminen. Tarvittaessa osana kokonaisvaltaista ratkaisua järjestämme tiloihinne myös esimerkiksi käsipyyhepaperien tai wc- paperien toimituksen.

Kun toiveena on pitää toimisto tai työtila siistinä ympäri vuoden, suosittelemme tekemään sopimuksen jatkuvasta ylläpitosiivouksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää,  niin  sovitaan  kartoituskäynnistä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse