Ikkunan pesu Pyhtäällä ja Kotkassa

Ikkunan pesu Loviisa-Pyhtää-Kotka-Hamina-Virojoki -akselilla onnistuu parhaiten siten, että kokeneet ja luotettavat ammattilaiset tulevat hoitamaan asian. Tarjoamme ikkunanpesupalveluita yksityisille kuluttajille sekä yrityksille. Pesemme kotien sekä toimisto- että liiketilojen ikkunat unohtamatta tietenkään esimerkiksi erilaisia katto- tai näyteikkunoita. Käytännössä pystymmekin tarjoamaan vastauksen kaikkiin tarpeisiinne lasipintojen pesemistä ja puhtaanapitoa koskien.

Puhtaat ja kirkkaat ikkunat päästävät läpi valoa ja lämpöä huomattavasti paremmin kuin likaisensameat, pesemättömät ikkunat. Katu- ja huonepöly, ilmansaasteet, rasva ja muu lika kiinnittyvät ikkunalasiin luonnollista valoa suodattaen ja pahimmassa tapauksessa vielä tiivisteitä hapertaen. Parhaassa tapauksessa säännöllinen ja huolellisesti tehty ikkunanpesu siis jopa pidentää ikkunoiden käyttöikää. Ja ovathan puhtaat ikkunat muutenkin melko tärkeä lisä viihtyisyyttä ajatellen.

Pesut säännöllisesti

Ikkunat olisi hyvä pestä jopa 2-3 kuukauden välein, sillä näin ikkunoiden pinnalle ei ehdi kertyä kovin suurta määrää likaa. Säännöllinen ikkunan pesu on mahdollista sisällyttää myös sopimussiivouksen piiriin. Tällöin ikkunoiden pesu tapahtuu säännöllisin väliajoin muun puhtaanapidon ohella.

Ikkunan pesujen yhteydessä käytämme markkinoiden parhaita pesuaineita, jotka takaavat puhtaan ja kiiltelevän lopputuloksen. Luonnollisesti myös pesuaineiden ekologisuudella on meille suuri merkitys, koska haluamme toimia luontoa kunnioittaen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ikkunan pesusta tai pyydä tarjousta!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse