Lattian vahaus ammattitaidolla

Yrityksen ja myös kodin lattioita voi tavallaan pitää eräänlaisena käyntikorttina. Saatte meiltä ammattitaidolla tehtävät lattioiden vahaukset Loviisa-Pyhtää-Kotka-Hamina-Virojoki -akselilla omaan kotiin sekä toimisto- tai liiketilaan. Yleensä vahaukset suoritetaan peruspesujen yhteydessä, mutta meiltä on mahdollista tilata myös pelkät vahaukset erillispalveluna, vaikka yrityksenne ei kuuluisikaan säännöllisen ylläpitosiivouksen piiriin. Suoritamme lattioiden vahaukset huolellisesti ja tarkasti, työvaihe työvaiheelta.

Vanhan vahan poisto, lattian puhdistaminen ja uuden vahan levitys tapahtuvat toimestamme huolellisesti mutta tehokkaasti, yhdessä asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen. Lopputuloksena syntyy kiiltävä vahakerros, joka samalla myös suojaa lattiaa turhalta ja ylimääräiseltä kulutukselta.

Vahauksissa käytämme vain markkinoiden parhaita aineita ja välineitä laadukkaimman lopputuloksen takaamiseksi. Kivilattioiden ja muiden erikoismateriaalien, esimerkiksi muovimatot, kohdalla käytämme niitä varten suunniteltuja hoito- ja suoja-aineita tavallisen vahan sijaan.

Jätä vahaukset ammattilaiselle

Kun ammattilainen hoitaa lattiaa, näyttää lopputulos hyväkuntoiselta ja siistiltä. Vahalla on mahdollista myös häivyttää käytön jälkiä, kuten naarmuja ja kulumia. Ammattimainen vahaus nuorentaakin lattiaa parhaassa tapauksessa jopa usealla vuodella.

Valitettavasti huonosti hoidettuja vahauksia näkee harmillisen usein – lattioita, joihin vahaa on vedetty vuosien saatossa vanhan kerroksen päälle uudestaan ja uudestaan edellistä vahakerrosta ensin poistamatta. Tällaisissa tapauksissa lopputulos näyttää paitsi samealta, myös suorastaan likaiselta.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää lattian vahauksesta!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse