Koti- ja mökkisiivoukset Kymenlaakson ja Itä-Uusimaan alueella

Kotisiivous antaa arkeen usein paljon kaivattua vapaa-aikaa, ja voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan asiakkaan läsnäollessa, tai esimerkiksi työpäivänne aikana niin, että voitte päivän päätteeksi saapua puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin.
Kotisiivous voi sisältävää esimerkiksi kattavamman suursiivouksen kertakäynnillä, ikkunoiden pesua tai säännöllisiä siivouskäyntejä kodin puhtauden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Toteutamme palvelumme joustavasti asiakkaan aikataulutoiveet ja erityisvaatimukset huomioiden, ja palvelumme sisältö on muokattavissa kokonaisuudessaan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Muistathan, että saat palveluistamme myös kotitalousvähennyksen!

Meillä on kokemusta ja resursseja myös haastavampiin siivouskohteisiin, ja olemmekin tunnettuja siitä, että meiltä onnistuvat myös erilaiset erikoistyöt kuten murtosiivoukset, raivaustyötä sisältävät loppusiivoukset ja kalmansiivoukset. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä poikkeuksellisissakaan olosuhteissa!

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina vain parasta, ja asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

 

Hänninen tukena arjessa

Erityisesti iäkkäämmät asiakkaamme kaipaavat usein apua siivouksen lisäksi myös muissa pienissä arjen askareissa. Siivouspalvelu Hänninen hoitaa siivouksen lisäksi tarvittaessa myös muita kodin aputöitä, kuten puiden pilkontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta tai vaikkapa lampun vaihdon tai ovenkahvan kiristyksen. Olemmepa joskus nostaneet myös laiturin talviteloille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kotisiivouspalveluistamme!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse