Lisäarvoa liiketoiminnalle puhtauden kautta?

Puhdas työympäristö on suoraan yhteydessä työpaikan turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimitilojen puhtaudella on myös merkittävä vaikutus yrityksenne brändiin. Ulkoistamalla siivoustyöt yritys pystyy itse keskittymään siihen, minkä parhaiten osaa.

Siivouspalvelu Hännisen yrityssiivous on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi tai työpaikkasi toimitilojen puhtauden ylläpitoon, jollaista et saa muilta alan palveluntarjoajilta. Olemme ketterä, joustava ja luotettava toimija, ja olemme aina tavoitettavissa asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä. Tunnemme johtoporrasta myöten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja laatuvaatimukset. Työssämme yhdistyvät laatu, tehokkuus ja vankka siivousalan osaaminen.

 

Hänninen palvelee toimialalla kuin toimialalla

Oli kyseessä sitten tarve jatkuvalle siivoussopimukselle tai kertaluontoiselle siivoustyölle, meiltä löytyy tarpeisiinne sopiva ratkaisu. Meillä on osaamista lukuisilla eri toimialoilla operoivien yritysten toimitilojen siivouksesta. Hallitsemme siivoustyöt niin erilaisissa toimistoissa, rakennustyömailla, tuotantohalleissa, ravintola- ja kahvilatiloissa kuin myös päivittäistavarakauppojen tiloissa. 

Työt toteutetaan useimmiten siivousliikkeen välineillä ja siivousaineilla, ja asiakkaan toiveesta on mahdollista hankkia käyttöön juuri teidän suosimanne siivousaineet. Halutessanne toimitamme teille myös esimerkiksi wc- ja käsipaperit, käsisaippuat niin, että teidän ei tarvitse huolehtia niiden rittäävyydestä.
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää,  niin  sovitaan  kartoituskäynnistä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse