Toimistosiivous Kotkassa ja Loviisassa

Toimistosiivous Kotka-Loviisa-Pyhtää-Hamina-Virojoki -akselilla onnistuu helpoiten luotettavien ja kokeneiden ammattilaisten toimesta. Siistissä työympäristössä työskenteleminen on paljon mieluisampaa kuin likaisessa toimistossa. On muistettava myös suorat terveydelliset vaikutukset, kuten säännöllisen siivouksen mukanaan tuoma hygienia. Puhdas työympäristö onkin suoraan yhteydessä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se viestii myös yrityksesi brändiä omille asiakkaillesi.

Kokeneet siivoojamme toteuttavat toimistosiivoukset varmalla otteella ja vain markkinoiden parhaita puhdistusaineita ja välineitä käyttäen. Toteutamme siivoukset silloin kun ne teille parhaiten sopivat, häiritsemättä toimistonne ja työntekijöidenne normaalia päivärytmiä.

Toimistosiivoukset tarpeenne mukaan

Toimistosiivous, kuten kaikki siivouspalvelumme, on mahdollista räätälöidä juuri omien tarpeidenne mukaiseksi. Ennen käytännön toimiin ryhtymistä laadimme juuri teidän toimitiloillenne sopivan siivoussuunnitelman parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tavallisesti toimistosiivoukseen kuuluu muun muassa lattioiden pyyhkiminen ja imurointi, pölyjen pyyhkiminen eri tasoilta, keittiön tai kahvihuoneen siivous, roskapussien vaihto sekä paperi- ja saippua-automaattien täyttäminen.

Kun toiveena on pitää toimisto tai työtila siistinä jatkossakin, suosittelemme tekemään sopimuksen jatkuvasta ylläpitosiivouksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimistosiivouksesta!

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteystietosi ja viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse