YKSITYISSASIAKKAAT

AINA ILMAINEN KARTOITUS KÄYNTI!

Kotisiivous Kotka, Hamina, Pyhtää, Loviisa laadukkaasti ja tehokkaasti tuntihinnoiteltuna. Hanki vakituinen siivoussopimus, tai tilaa siivoojamme kertakäynnille esimerkiksi kun haluat kotisi säihkyvän puhtautta juhlia varten. Kotisiivousasiakkaanamme maksat vain tehdystä työstä, joka sisältää kaikki siivoustarvikkeet ja aineet- ei piilokustannuksia!

Mitä palveluja tarjoamme yksityisasiakkaille?

Tarjoamme kotisiivouspalveluita juuri teidän tarpeidenne mukaan. Oli sitten kyseessä kertaluontoinen suursiivous tai tarve vakituiselle siivouspalvelusopimukselle. Jätä yhteydenottopyyntö ja varaa ilmainen kartoituskäynti!

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa ammattitaitoista mökkisiivouspalvelua tarpeidenne mukaisesti. Huolehdimme muunmuassa lattioiden imuroinnista ja pesusta, pintojen pyyhkimisestä, lakanoiden vaihdosta, saunatilojen pesusta sekä kylpy- tai poreammeiden hygieniasta. Tarviettaessa myös ikkunanpesu onnistuu!

Tarjoamme raivaussiivouspalveluja ja meiltä hoituvat myös kaikista haastavimmat urakat. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, oli kyseessä minkälainen tahansa urakka.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa ammattitaitoista muuttosiivousta. Tiimimme huolehtii lattian pesusta, pintojen pyyhkimisestä, ikkunoiden puhdistuksesta ja tarvittaessa myös syväpuhdistuksesta.

Meiltä löytyy myös vankka kokemus kalmansiivouksista. Huolehdimme perusteellisesta puhdistuksesta ja desinfioinnista asianmukaisesti sekä palautamme tilan siistiksi ja turvalliseksi.

Tarjoamme tehokasta ikkunanpesua kaikenlaisiin kohteisiin. Meiltä löytyy tarvittavat välineet myös haastavassa paikassa oleviin ikkunoihin.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa ammattitaitoista erikoissiivouspalvelua, joka kattaa erilaiset tarpeet, kuten tekstiilipesut ja lattioiden erikoiskäsittelyt. Ota yhteyttä ja kerro meille erikoistarpeistanne!

ÄLÄ EPÄROI OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Tehokkain tapa ottaa yhteyttä on puhelimitse.
Valitse asiakkuus
Kerro lisätietoja, millaiset palvelut teitä kiinnostaisi. Voit kysellä mm. hinnastoa ja millaisia eri palveluita tarjoamme.

Aina ilmainen kartoituskäynti!

Kotisi ansaitsee parasta huolenpitoa. Siivouspalvelu Hänninen tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua, joka tekee kodistasi puhtaan ja viihtyisän.

Ota yhteyttä ja nauti arjesta!

Seuraa meitä nyt sosiaalisessa mediassa!

TOIMITILAT

Kotkankatu 20 A, 48100 KOTKA

 

TYÖNJOHTO & ASIAKKAAT

044 980 0321

mika@siivoushanninen.fi

 

 

IT & MARKKINOINTI

lauri@siivoushanninen.fi