Paikallista perheyrittäjyyttä jo vuosien ajan

 

Siivouspalvelu Hänninen Oy on Pyhtääläinen perheyritys, joka on toiminut puhtausalalla jo yli 20 vuoden ajan. Nykyiseen muotoonsa yritys on muokkautunut vuoden 2016 jälkeen Mika Hännisen tehdessä yrityskaupat siivousfirmasta, jonka palveluksessa oli tällöin 5 työntekijää. Vuonna 2021 kauppakorkeakoulusta valmistuttuaan Mikan tytär Minni siirtyi yritykseen talousjohtajan rooliin, josta lähtien olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme kaikilla osa-alueilla yhä enemmän, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme vielä aiempaakin parempia palveluita. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että vuonna 2022 työllistämme jo lähes 25 alan ammattilaista kymenlaakson alueelta.

 

Mikä erottaa meidät muista alueen siivousalan yrityksistä?
 
 Olemme moderni ja ketterä toimija, ja halaumme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Liiketoiminnassamme yhdistyvät vuosien kokemus laadukkaasta siivoustöistä ja vankka liiketaloudellinen osaaminen. Hyödynnämme liiketoiminnassamme moderneja teknologioita, jotka tuovat lisäarvoa käytännön siivoustyölle. Haluamme pitää välit avoimina kaikkien yrityksessämme työskentelevien henkilöiden keken työtehtävästä riippumatta, jolloin palaute kulkee meillä läpinäkyvästi molempiin suuntiin läpi organisaation. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja mahdolliset virheet tai puutokset työssä pyritään korjaamaan aina vielä saman päivän aikana. Myös lisätyöt asiakkaillemme onnistuvat joustavalla ja tiukallakin aikataululla. Olemme asiakkaiden tavoitettavissa vuorokaudenajasta riippumatta.
 
Haluamme olla osaltamme mukana luomassa uutta, parempaa puhtausalaa, jossa siivoustyö ei ole pelkkää tylsää pakkopullaa.

 

Siivouspalvelu Hänninen työpaikkana
 
Me Siivouspalvelu Hännisellä haluamme tarjota työmahdollisuuksia kaikille elämäntilanteesta riippumatta. Oli haaveissa sitten kesätyö, osa-aikatyö tai viikonlopputyö, kannattaa meitä aina nykäistä hihasta. Haluamme tukea paikallista työllisyyttä Kymenlaakson ja Itä-Uusimaan alueella, ja tarjota ikkunan työelämään pääsyyn myös esimerkiksi nuorille opiskelijoille. Koulutamme työntekijöistämme alan ammattilaisia. Meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä uudessa kohteessa yksin yhden, kahden tai kolmenkaan perehdytyskerran jälkeen. On sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme etu, että työntekijöille taataan kunnollinen ja riittävä perehdytys juuri hänen siivouskohteidensa tarpeet huomioiden.