YRITYSASIAKKAAT

Pienten sekä suurten tilojen yrityssiivoukset ammattitaidolla Kotkassa SEKÄ kymenlaakson ja itä-uusimaan alueella. Palveluillamme on 100% toimitusvarmuus!

Millaisia palveluja tarjoamme yritykselle?

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa kattavan valikoiman kauppasiivouspalveluita eri toimialoille, kuten vähittäiskauppaan, tavarataloihin, myymälöihin ja ostoskeskuksiin. Huolehdimme, että tilasi loistavat puhtaudesta ja ovat houkuttelevia asiakkaillesi.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa tehdassiivouspalveluita eri teollisuudenaloille. Huolehdimme tehdastilojen perusteellisesta puhdistuksesta, joka sisältää esimerkiksi lattianhoitoa, pintojen pyyhkimistä, roskien poistoa, sosiaalitilojen siisteydestä ja tarvittaessa myös erikoissiivoustoimenpiteitä

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa räätälöityjä kuntosalisiivousratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Huolehdimme lattian puhdistuksesta, roskien tyhjennyksestä, pintojen pyyhkimisestä, puku- ja suihkutilojen hygieniasta sekä yleisestä siisteydestä. Siivoojamme pitää kuntosalisi puhtaana, raikkaana ja houkuttelevana asiakkaillesi.

Tarjoamme ammattitaitoista toimistosiivouspalvelua yrityksesi tarpeisiin. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme huolehtii toimitilojen perusteellisesta siivouksesta, johon kuuluu pintojen pyyhkiminen, lattioiden puhdistus, roskien tyhjennys ja tarvittaessa myös ikkunoiden pesu.

Tarjoamme erikoistunutta ravintola- ja baarisiivouspalvelua, joka takaa puhtaan ja viihtyisän ympäristön ravintolallesi tai baarillesi. Huolehdimme tilojen perusteellisesta siivouksesta, johon kuuluu lattioiden puhdistus, pintojen pyyhkiminen, ruokasalien siisteys ja wc-tilojen huolto. 

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa kattavan valikoiman teollisuussiivouspalveluita eri teollisuudenaloille, kuten tehtaille, tuotantolaitoksille ja varastoille. Palvelumme sisältää lattianhoitoa, pintojen pyyhkimistä, wc – ja sosiaalitilojen puhdistusta sekä tarvittaessa erikoissiivoustoimenpiteitä.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa  rakennussiivouspalveluita eri rakennusalan ammattilaisille, kuten rakennusyrityksille ja remonttikohteisiin. Tarjoamme rakennussiivousta kaikissa projektin vaiheissa, kuten rakennuksen valmistelussa, rakentamisen aikana ja perusteellisessa loppusiivouksessa. Hallitsemme P1 puhtaustason menetelmät.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa mukautettuja majoitussiivousratkaisuja hotelleille, hostelleille, lomamökeille ja muille majoitusalan yrityksille. Huolehdimme lakanoiden ja pyyhkeiden vaihdosta, sängyn petauksesta, pintojen puhdistuksesta, imuroinnista ja lattioiden pesusta.

Siivouspalvelu Hänninen Oy tarjoaa ammattitaitoista siivousta julkisiin tiloihin kuten tapahtumatiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, terveyskeskuksiin ja virastoihin. Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita, kuten lattioiden puhdistus, pintojen pyyhkiminen, ikkunoiden pesu, roskien poisto ja tarvittaessa erikoissiivoustoimenpiteet.

KATSO LYHYT ESITTELYVIDEO TOIMINNASTAMME

JÄTÄ ROHKEASTI TARJOUSPYYNTÖ!

Tehokkain tapa ottaa yhteyttä on puhelimitse.
Valitse asiakkuus
Kerro lisätietoja, millaiset palvelut teitä kiinnostaisi. Voit kysellä mm. hinnastoa ja millaisia eri palveluita tarjoamme.

Seuraa meitä nyt sosiaalisessa mediassa!

TOIMITILAT

Kotkankatu 20 A, 48100 KOTKA

 

TYÖNJOHTO & ASIAKKAAT

044 980 0321

mika@siivoushanninen.fi

 

 

IT & MARKKINOINTI

lauri@siivoushanninen.fi