PALVELUT

Yritysasiakkaat

Puhdas työympäristö on suoraan yhteydessä työpaikan turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimitilojen puhtaudella on myös merkittävä vaikutus yrityksenne brändiin. Ulkoistamalla siivoustyöt yritys pystyy itse keskittymään siihen, minkä parhaiten osaa.


Siivouspalvelu Hännisen yrityssiivous on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi tai työpaikkasi toimitilojen puhtauden ylläpitoon, jollaista et saa muilta alan palveluntarjoajilta. Olemme ketterä, joustava ja luotettava toimija, ja olemme aina tavoitettavissa asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina. Tunnemme johtoporrasta myöten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja laatuvaatimukset. Työssämme yhdistyvät laatu, tehokkuus ja vankka siivousalan osaaminen.

Yksityisasiakkaat

Kotisiivous antaa arkeen usein paljon kaivattua vapaa-aikaa, ja voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan asiakkaan läsnäollessa, tai esimerkiksi työpäivänne aikana niin, että voitte päivän päätteeksi saapua puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin.


Kotisiivous voi sisältää esimerkiksi kattavamman suursiivouksen kertakäynnillä, ikkunoiden pesua tai säännöllisiä siivouskäyntejä kodin puhtauden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi.


Toteutamme palvelumme joustavasti asiakkaan aikataulutoiveet ja erityisvaatimukset huomioiden, ja palvelumme sisältö on muokattavissa kokonaisuudessaan juuri teidän tarpeidenne mukaan. Muistathan, että saat palveluistamme myös kotitalousvähennyksen!

ikkunapesu

Taloyhtiöt

Tarjoamme ammattitaitoisia ja kattavia siivouspalveluja taloyhtiöille. Ymmärrämme, että puhtaat ja hoidetut yhteiset tilat ovat tärkeitä asukkaiden viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta. 

 

Rappukäytävien siivous on erikoisosaamistamme. Ammattitaitoinen siivoushenkilöstömme huolehtii siitä, että rappukäytävät ja taloyhtiön yhteiset tilat säilyvät puhtaina ja houkuttelevina. Säännöllisellä ja perusteellisella siivouksella varmistamme, että taloyhtiönne pintamateriaalit pysyvät pitkään hyväkuntoisina.

 

 

Lisäksi tarjoamme muita palveluita, jotka voivat täydentää taloyhtiönne siivousohjelmaa. Näihin voi kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesu, yhteisten tilojen syväpuhdistus, rappukäytävien vahaus, kivilattioiden käsittely sekä monia muita räätälöitäviä palveluita. Käytämme alan parhaita käytäntöjä ja laadukkaita siivoustuotteita varmistaaksemme ensiluokkaisen lopputuloksen.

Muut Palvelut

Kaiken lisäksi tarjoamme muita siivouspalveluita laidasta laitaan.

 

Lattianvahaus on yksi erikoisosaamisalueistamme. Ammattitaitoinen tiimimme käyttää nykyaikaisia menetelmiä ja laadukkaita tuotteita varmistaakseen, että lattiasi säilyy kauniina ja kiiltävänä. Olipa kyseessä puulattia, linoleum tai kivilattia, voit luottaa meihin sen asianmukaisessa hoidossa.

 

Ikkunanpesut ovat toinen palvelumme, joka auttaa antamaan kiinteistöllesi raikkaan ja kirkkaan ilmeen. Ammattitaitoiset siivojamme takaavat, että ikkunasi loistavat puhtaudesta ja kirkkaudesta. Olipa kyseessä koti, toimisto, taloyhtiö tai liikehuoneisto, tarjoamme ikkunanpesupalveluja räätälöiden ne tarpeidesi mukaisesti.

 

Lisäksi tarjoamme monia muita ylimääräisiä palveluita, jotka voivat täydentää siivousohjelmaasi. Näihin voi kuulua esimerkiksi tekstiilien pesu, julkisivujen puhdistus, syväpuhdistuspalvelut, raivaus- ja kalmansiivous sekä paljon muuta. Jokainen palvelumme suoritetaan ammattitaidolla ja huolellisesti, jotta voimme ylittää odotuksesi.

 

 

9aa05017-1e5c-4781-a81b-e72769399954

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ!
Otamme kaikki tarjoukset vastaan ja olemme teihin yhteydessä
mahdollisimman pian.

Tehokkain tapa ottaa yhteyttä on puhelimitse.
Valitse asiakkuus
Kerro lisätietoja, millaiset palvelut teitä kiinnostaisi. Voit kysellä mm. hinnastoa ja millaisia eri palveluita tarjoamme.

Hänninen tukena arjessa

Erityisesti iäkkäämmät asiakkaamme kaipaavat usein apua siivouksen lisäksi myös muissa pienissä arjen askareissa. Siivouspalvelu Hänninen hoitaa siivouksen lisäksi tarvittaessa myös muita kodin aputöitä, kuten puiden pilkontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta tai vaikkapa lampun vaihdon tai ovenkahvan kiristyksen. Olemmepa joskus nostaneet myös laiturin talviteloille.

Mikäli palvelumme kiinnostavat, täytä yhteydenottolomake, ja varataan teille ilmainen kartoituskäynti!

Ammattimaista osaamista

Laadukasta työtä

Joustavia työtehtäviä

Valmiina kaikkeen

Seuraa meitä nyt sosiaalisessa mediassa!

TOIMITILAT

Kotkankatu 20 A, 48100 KOTKA

 

TYÖNJOHTO & ASIAKKAAT

044 980 0321

mika@siivoushanninen.fi

 

 

IT & MARKKINOINTI

lauri@siivoushanninen.fi