Esittelyssä

Toimistokoirat

Tänään esittelemme teille meidän ihanat toimistokoiramme Nupun, Kirpun ja Ketun, jotka ovat saaneet työpaikkamme täysin valloilleen iloisella ja energisellä läsnäolollaan!

Nuppu (Nappe)

Nuppu, joka tunnetaan myös nimellä Nappe, on aivan mahtava sylihauva! Hän on iloinen havannankoira, joka on aina valmis tarjoamaan rakkautta jokaiselle työkaverilleen. Nappe on todellinen kaikkien kaveri, jonka seurassa ei voi olla muuta kuin hyvällä tuulella. Hän on pieni paketti täynnä iloa, rakkautta ja rapsutuksia!

Kirppu

Kirppu on eloisa ja älykäs mopsin ja chihuahuan sekoitus. Hän on todellinen pelastaja, kun työpäivän aikana tarvitaan piristystä. Kirppu osaa ilahduttaa työkavereitaan leikin merkeissä, kun he tarvitsevat lyhyen hengähdystauon. Hän on aina valmiina tekemään temppuja, jotka saavat ihmiset hämmästymään ja nauramaan! 

Kettu

Kettu on ryhdikäs ja älykäs venäjäntoyn ja chihuahuan sekoitus, joka toimii toimistomme ”päällikkönä”. Kettu pitää huolta siitä, että työympäristö pysyy järjestyksessä. Kokonaisuudessaan Kettu on uskollinen ja suojeleva työkumppani, joka pitää huolen kaikkien turvallisuudesta.

Toimistokoirien läsnäolo on osoittautunut positiiviseksi vaikutukseksi myös työtehoon. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että lemmikkien seura voi vähentää stressiä ja lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja keskittymistä. Nuppu, Kirppu ja Kettu ovat eläviä todisteita siitä, miten toimistokoirat voivat parantaa työympäristöä ja tuoda iloa kaikkien päiviin.

Kiitos, Nuppu, Kirppu ja Kettu, että tuotte iloa ja rakkautta toimistollemme. Te olette parasta työyhteisöä, mitä voisimme toivoa.

Tutustu toimistokoiriimme paremmin TikTok tilillämme!